Residence La Turra Apartman za 6 osoba, 7 dana za 916 Eura

Pošaljite upit na info@aviokarte-panadria.com kako bi kreirali optimalno putovanje baš za Vas.

 

Užitak u visoko kvalitetnoj rezidenciji na mondenome skijalištu je odluka koju možete donijeti jedino vi sami. Rezidencija La Turra i mjesto Valfrejus na jugu prestižnih Savojskih Alpi zajedno s nama žele biti dio vaše odluke.

Rezidencija je od najbliže sjedežnice udaljena samo 60 metara, kabinska žičara koja se nalazi u središtu Valfrejusa će vas sa 300 metara udaljenosti odvesti na 2.200 metara visoki dio skijališta s širokim stazama.

Skijanje je sport koji traži regeneraciju tijela, stoga vam je za opuštanje vaših mišića i tijela u rezidenciji na raspolaganju i besplatan kvalitetni Spa & Wellness centar s saunom, fitnessom i vanjskim grijanim bazenom s panoramskim pogledom na Alpe. Ulaz u bazen je moguć samo u kupaćem, ne u kupaćim hlačama.

Svi apartmani u rezidenciji opremljeni su u savojskome stilu i imaju potpuno opremljene kuhinje s perilicama posuđa i aparatima za kavu, dnevne boravke s LCD televizijama i spavaće sobe s udobnim ležajima.

Večernje pretraživanje interneta i čitanje vaše e-pošte omogućiti će vam u cijenu uključena besplatna bežična internetska veza Wi-Fi na recepciji, gdje vas u alpskom stilu čekaju i biljar i bar.

Upravo u baru rezidencije će se pobrinuti o opuštenome početku vašeg sportskog odmora jer će vam u subotu u 19.00 pripremiti i piće dobrodošlice. Rezidencija inače omogućuje rani dolazak u subotu iza 11.00.