Dubai – Hotel Atana

Hotel Atana – smještaj

LOKACIJA: Popularni gradski hotel u okrugu Tecom idealna je polazna točka za istraživanje grada. Hotel nudi besplatnu uslugu prijevoza do postaje metroa Dubai Internet i plaže za sve goste. Tu je i besplatan prijevoz do Mall of the Emirates, trgovačkog centra Mercato, Dragon Mart, Outlet Village, prodajnog centra Dubai Outlet Mall, City Walk i JBR The Walk.

SMJEŠTAJ: Dvokrevetne sobe s pomoćnim ležajem elegantno su namještene i opremljene klima uređajima, sefom, mini barom, TV / SAT, kuhalom za čaj i kavu, sušilom za kosu i telefonom. Besplatne sobe za obitelji mogu se dogovoriti na zahtjev. WIFI je besplatan.

HOTELSKI SADRŽAJI: Kvalitetne usluge pružaju se diljem hotela. Prijateljsko i ljubazno osoblje rado će vas dočekati u lokalnim restoranima i barovima. Izvrsnu uslugu pruža i 24-satna recepcija s mjenjačnicom, praonicom rublja ili konferencijskim sadržajima.

SPORT I ZABAVA: Možete se opustiti uz vanjski bazen ili u prekrasnom spa centru. Za sportaše nalazi se i fitness centar. Hotelsko osoblje, naravno, mogu organizirati izlete, karte i transfere diljem grada.